Cine e Ana Dobrovie, concurentă la Survivor România 2022

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cine e Ana Dobrovie, concurentă Survivor Romania ediția 2022
Cine e Ana Dobrovie, concurentă Survivor Romania ediția 2022

Noul sezon al emisiunii Survivor România, care va debuta în doar câteva zile, și-a anunțat participanții. Faimoșii și Războinicii se vor lupta pentru aceeași miză: marele premiu de 100.000 de euro. Printre participanți se numără Ana Dobrovie, o dansatoare care a atras atenția fanilor emisiunii.  

Cine este Ana Dobrovie, concurentă la Survivor România. La fel ca în edițiile anterioare ale emisiunii, 24 de concurenți vor participa la show. Vor fi două triburi, Faimoșii și Războinicii, fiecare fiind compus din câte 6 femei și 6 bărbați. Show-ul va avea aceeași gazdă, pe Daniel Pavel, însă, spre deosebire de celelalte sezoane, va apărea acum pe PRO TV.

cine-e-ana-dobrovie-concurenta-survivor-romania-2022-main

Cine e Ana Dobrovie, concurentă la Survivor România ediția 2022

 

Ana Dobrovie are 30 de ani și lucrează ca dansatoare. Potrivit informațiilor publicate chiar de ea pe contul personal de Instagram, Ana Dobrovie este și mamă, are un băiețel pe care îl descrie drept "puterea sa".

Pe lângă marea pasiune pentru dans, în care a făcut și o carieră, concurenta se pare că iubește tatuajele. Ana Dobrovie are corpul acoperit de mai multe desene permanente, după cum se poate vedea în fotografiile de pe rețelele de socializare.

Fanii emisiunii Survivor România 2022 au observat că Războinica a trecut și printr-o transformare fizică. Femeia se pare că și-a mărit bustul.

cine-e-ana-dobrovie-concurenta-survivor-romania-2022

Despre Survivor România 2022

 

24 de concurenți luptă pentru marele premiu de 100.000 de euro Cel mai așteptat format este tot mai aproape de revenire. „Survivor România” este competiția care demonstrează că imposibilul nu există, care îi împinge pe concurenți în situații la care nici nu se gândeau când venea vorba despre procurarea hranei și a apei sau pregătirea adăpostului! Noul sezon aduce la start lupta dintre două triburi: FAIMOȘI și RĂZBOINICI! Concurenții se vor confrunta zi de zi în provocări dintre cele mai diverse pentru imunitate și avantaje. Învingătorii își vor asigura liniștea în competiție, dar și resursele necesare vieții acolo, în timp ce învinșii se vor vedea nevoiți să treacă prin consilii de eliminare, dar și prin suferința unor lipsuri și mai mari. Fiecare dintre cele două echipe este formată din 12 membri, 6 băieți și 6 fete, care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga titlul de SURVIVOR și marele premiu de 100.000 de euro.

Cine sunt "Războinicii" în noul sezon Survivor România:

 

Elena Matei - bucătar

Liviu Mihalca - dansator profesionist

Relu Pănescu - antreprenor

Ionuț Popa - antrenor personal

Alex Delea - barman

Ana Dobrovie - dansatoare

Blaze - vlogger

Angela Forero - medic veterinar

Alexandru Nedelcu - fotbalist

Ștefania Ștefan - online streamer

Alexandra Duli - manager

Ramona Crăciunescu - curier

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel