Cinci români reținuți. Au vândut substanţe psihoactive aduse din China şi Olanda

Andreea Cosma |
Data publicării:

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani au fost reținuți de polițiștii și procurorii DIICOT din Constanța, după ce ar fi vândut în județele Constanța și Mureș substanțe cu efect psihoactiv aduse din China și Olanda.

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii și procurorii au făcut în acest caz 14 percheziții domiciliare, dintre care 13 în județul Constanța și una în județul Mureș, la locuințele unor persoane bănuite de constituirea unui grup infracțional organizat specializat în procurarea, prepararea și distribuirea unor substanțe noi cu proprietăți psihoactive.

Din cercetări a reieșit că, din august 2020 și până în prezent, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 24 și 34 de ani, ar fi procurat substanțe noi cu proprietăți psihoactive din China și Olanda, pe care le-ar fi preparat, stocat și vândut în județele Constanța și Mureș.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 184 de grame de substanțe noi cu efecte psihoactive, 3 cântare electronice de precizie, 1 grinder, 14 telefoane mobile, 5 laptopuri, un pistol tip airsoft, 4.400 de lei, precum și alte bunuri.

În urma audierilor, cei cinci bărbați au fost reținuți sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel