Cinci români căutați pentru tentativă de omor, predați autorităților din Germania

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cinci români căutați pentru tentativă de omor vor fi predați autorităților germane. Ei erau dați în urmărire internațională de autoritățile judiciare germane pentru tentativă la omor. Persoanele au fost depistate de polițiști, în urma a două descinderi efectuate în București și Ilfov.

Potrivit anchetatorilor, polițiști ai Direcției de Investigații Criminale din cadrul Poliției Române și ai IPJ Ilfov, cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S, au făcut, marți, două descinderi în municipiul București și județul Ilfov.

În urma operațiunii, coordonate de Serviciul Urmăriri din cadrul Direcției de Investigații Criminale și supravegheată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, au fost depistați cinci cetățeni români, urmăriți internațional de autoritățile judiciare germane.

Pe numele lor erau emise mandate europene de arestare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la omor, faptă comisă la data de 12 august 2020, în Duisburg – Germania.

Cele cinci persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București care a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, ulterior Curtea de Apel București a emis mandate de arestare provizorie în vederea predării către autoritățile germane, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel