Cinci persoane rănite într-un accident rutier, în Olt; traficul este blocat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă seara pe DN 65, între localităţile Jitaru şi Valea Mare, în zonă traficul rutier fiind blocat, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

În accident au fost implicate trei autoturisme, iar traficul este blocat pentru intervenţia echipajelor de prim ajutor şi pentru cercetarea la faţa locului efectuată de poliţişti.

"La ora 18,39, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 65 - E 574, între localităţile Valea Mare şi Jitaru. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Olt. Din primele verificări, aceştia au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autoturisme. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul", a precizat sursa citată.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, la faţa locului au intervenit echipaje SMURD de la Slatina şi Scorniceşti şi echipaje medicale de la Ambulanţă, care au transportat la spital cinci persoane, toate conştiente, fără traumatisme care să le pună viaţa în pericol, potrivit Agerpres.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel