Chefi la cuțite, eliminare surpriză. Matias a părăsit echipa lui Sorin Bontea: „Nu s-a putut gusta!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Matias
Matias

Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. După jurizarea profesorilor, cele trei echipe a aflat câte farfurii au câștigat fiecare. Așa au ajuns la duel, în proba individuală, echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu, și cea verde, a lui Sorin Bontea. Echipa mov s-a salvat din nou. 

După ce în ediția de luni, echipa albastră a lui Florin Dumitrescu a mai pierdut încă un om, după eliminarea lui Theo Costache, chef-ul a făcut o mutare strategică la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Acesta a folosit o amuletă ca să o trimită pe Mirela în echipa mov și să-l ia la schimb pe Florin Revesz.

Tot el a ales ce ingrediente are de folosit fiecare în farfuria dată spre jurizare: Echipa albastră a decis să pregătească o ciorbă de miel cu tarhon, acesta fiind ingredientul vedetă. Sorin Bontea și echipa verde au ales să pregătească pară fiartă în vin cu șofran și cardamon, cu mousse de ciocolată. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a gătit o rețetă de pui curry cu orez prăjit.

În timpul probelor nu au lipsit emoțiile, nervii și nici scandalul. Dorin Voiasciuc și Francisco Garcia s-au certa tîn timpul probei. În timp ce pregăteau fiecare partea sa din rețeta aleasă de Bontea, între cei doi s-a iscat un scandal de zile mari. Supărat că Dorin  face pe șeful, dând tuturor indicații, Francisco s-a enervat extrem de tare și nu și-a mai putut stăpâni nervii: Cine ești tu să-mi spui ce am eu de făcut?! Cine ești tu?! Cine te crezi tu aici?”, i-a replicat acesta. Riki și Sorin Bonte au intervenit pentru a calma spiritele între cei doi.

Matias a părăsit Chefi la cuțite: „Nu s-a putut gusta!“

 

5 farfurii mov, trei albastre și trei verzi, acesta a fost rezultatul votului profesorilor, care au trimis cele două echipe la duel.

Desert cu înghețată. Aceasta a fost tema pentru proba individuală. „Un desert ispititor. Un răsfăț al simțurilor“, asta le-a cerut Irina Fodor concurenților să pregătească. Vestea nu a fost pe placul concurenților, căci nu toți sunt amatori de deserturi. Totuși, ca să le vină în ajutor, aceasta a anunțat că se va folosi înghețată gata făcută. Și timpul de pregătire a fost mai generos: 75 de minute.

Echipa albastră s-a salvat integral. Ultimii doi rămași au fost Francisco și Matias. Cei doi concurenți au început să se certe la final, când au aflat că unul are 9 puncte, celălalt 5. Franciso și para gătită de el s-a salvat. Matias a pregătit un biscuite, pe care l-a uitat prea mult timp la congelator. „Nu s-a putut gusta!“, i-au spus chefii.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel