Chec umed de morcovi. Rețeta unui desert ideal pentru cafeaua de la micul dejun 

Nicoleta Baciu / 24 feb 2021, 09:51 Salveaza PDF Comentarii
chec umed de morcovi
chec umed de morcovi

Chec umed de morcovi. Vă propunem rețeta unui desert ideal pentru cafeaua de la micul dejun. Se poate servi cu diverse gemuri și dulcețuri.

Chec umed de morcovi. Ingrediente 


175 grame zahăr brun

175 ml ulei

3 oua bătute

3 morcovi rași

100 grame stafide

coajă rasă și sucul de la o portocală

175 grame făină

5 grame bicarbonat de sodiu

5 grame scorțișoară

2 grame nucșoară

175 grame zahăr pudră.

 

Chec umed de morcovi. Cum se prepară

 


Cuptorul se încinge la 180 de grade. O tavă se unge cu ulei și se tapetează cu hârtie de copt o tavă pătrată. Se amestecă într-un bol zahărul cu uleiul și ouăle. Apoi în amestec se încorporează morcovul ras, stafidele și coaja de portocală.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Chec umed de morcovi, s-ar putea să îți placă și rețeta Clătite pufoase cu șuncă și cașcaval. Rețeta cu care nu vei da greș niciodată



În alt bol se amestecă făina cu bicarbonatul de sodiu și condimentele. Acum e tipul să se încorporeze și amestecul cu morcovi. Omogenizați bine până obțineți o compoziție cremoasă.

 

Dacă ți-a plăcut rețeta de Chec umed de morcovi, s-ar putea să îți placă și rețeta Chec la cană cu cacao și caramel. Rețeta celui mai rapid și delicios desert

Toarnă compoziția în tavă și dă la cuptor pentru 50 de minute. Lasă apoi să se răcească timp de 10 minute înainte de a felia. 
Pentru glazură, amestecă sucul de portocală cu zahar pudră. Toarnă apoi peste chec. Checul umed de morcovi se servește la cafeaua de dimineață, fiind un desert delicios. Poftă bună.

[citeste si]
 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy