Cezar Ouatu vrea sa plece în SUA, să cânte pe străzi

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Cezar Ouatu vrea să meargă în America și să cânte pe străzi. Acesta își dorește să și filmeze momentele în care ar urma să devină un artist de stradă. 

Cezar Ouatu își dorește să meargă la un moment dat în America, să cânte ca artist de stradă.


"Nu cred că aș mai vrea să particip la un alt concurs gen XFactor UK, poate eventual în America, la ceva gen American Idol sau The Voice, dacă birocrația îmi permite. Și asta ca să intru în contact cu oameni care îmi pot deschide anumite uși. De aceea am și fost la XFactor UK, mai mult ca să-mi fac o carte de vizită către Simon Cowell, ceea ce s-a și întâmplat. Dar știi cum e, trebuie "să ții caldă" toată treaba asta, odată ce o faci. În America, mi-ar mai plăcea să fac un flash mob, o aroganță din asta, să mă duc de nebun să cânt, să mă filmez pe Rodeo Drive, în Beverly Hills, sau la New York. Ăsta e un vis, să mă duc așa, ca artist de stradă. Să merg să cânt, să experimentez, să văd reacțiile, să le filmez și să fac un filmuleț cu asta", spune artistul.


Cezar Ouatu, câștigător al celui de-al șaptelea sezon Te cunosc de undeva!, de la Antena 1, va urca în toamnă, pe scena show-ului transformărilor, alături de Șerban Copoț, câștigător al celui de-al zecelea sezon al emisiunii, se arată într-un comunicat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel