Cetăţeanul danez care ar fi rupt bariera de la PTF Porţile de Fier II, după o urmărire ca în filme cu polițiștii, arestat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un cetăţean danez a fost arestat preventiv după ce ar fi încercat să fugă de poliţiştii care îl prinseseră cu substanţe ilegale asupra sa trecând prin bariera aferentă liniei a doua de control a Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II.

Potrivit unui comunicat transmis, sâmbătă, de DIICOT, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Mehedinţi au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat, cetăţean danez, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de introducerea în ţară de droguri de risc şi mare risc, trecerea frauduloasă a frontierei de stat, distrugere şi conducerea unui vehicul sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Anchetatorii spun că, pe 26 ianuarie, în timpul controlului efectuat la PTF Porţile de Fier II, Colonia Porţile de Fier II cu ocazia trecerii frontierei de stat în România, individul a pornit în trombă şi a trecut prin bariera aferentă liniei a doua de control pe care a distrus-o, după ce asupra sa au fost identificate substanţe a căror introducere pe teritoriul României este interzisă.

Cetăţeanul danez care ar fi rupt bariera de la PTF Porţile de Fier II, după o urmărire ca în filme cu polițiștii, arestat

 

Inculpatul a fost urmărit de poliţiştii de frontieră şi a fost, în cele din urmă, blocat în trafic pe raza localităţii Şimian de poliţişti din cadrul IPJ Mehedinţi, precizează sursa citată.

Cu ocazia testării acestuia cu aparatul DrugTest, individul a fost depistat pozitiv la cocaină, menţionează DIICOT.

'În urma controlului autoturismului condus de inculpat au fost identificate 165 comprimate care conţin ca substanţă activă Alprazolam şi 697 comprimate care conţin ca substanţă activă Oxicodonă', arată anchetatorii.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Mehedinţi a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile faţă de cetăţeanul danez, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel