Cetățean italian, goană nebună cu poliția pe urmele sale în Satu Mare. A fost oprit cu focuri de armă și un TIR pus de-a latul șoselei 

Echipa Stiri Diaspora, Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto: Presa SM
Foto: Presa SM

Un cetățean italian a provocat haos pe o șosea din Bihor, după ce a gonit ca un nebun cu poliția pe urmele sale. A fost nevoie de focuri de armă și de un TIR pus de-a latul șoselei să fie oprit. 

Accident rutier pe Drumul Careiului, la intrare în municipiul Satu Mare, după o urmărire ca-n filme, pe o distanță de zeci de kilometri. Conform informațiilor publicate de PresaSM, un cetățean italian, în vârstă de 36 de ani, nu a oprit la solicitarea Poliției în județul Bihor, în localitatea Biharia. Totul s-a întâmplat în jurul orei 04.00 dimineața.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și au făcut baraje în mai multe locuri din județele Bihor și Satu Mare. Individul a spart pe rând toate filtrele, la Biharia, în județul Bihor, inclusiv în municipiul Carei, iar polițiștii au fost nevoiți să execute mai multe focuri de armă de avertisment în aer, dar și spre mașină. Cu atât mai mult cu cât individul a vrut să lovească și agenții de Poliție care îl urmăreau.

Doar inspirația polițiștilor sătmăreni de la Ordine Publică și Rutieră, alături de forțele Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, a făcut ca individul să poată fi prins. Potrivit informațiilor obținute de către reporterul PresaSM de la fața locului, polițiștii și jandarmii au blocat Drumul Careiului – la intersecția cu centura municipiului Satu Mare – cu un TIR. Cu toate acestea, individul nu a încetinit și a intrat în coliziune frontală cu TIR-ul.

Pentru că a încercat să își continue drumul și nu a oprit la cererea polițiștilor, oamenii legii au fost nevoiți să îl someze cu arma, pentru a-l determina pe individ să se supună. Ulterior, polițiștii au spart geamurile mașinii și l-au extras pe individ, fiind obligați să îl încătușeze. Acesta a fost dus cu o ambulanță la Unitatea de Primire Urgență, sub escorta Poliției și a Jandarmeriei.

Dacă mașina italianului a fost avariată serios, TIR-ul a scăpat doar cu o bară ruptă. Șoferului i-au fost prelevate probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat alcool sau alte substanțe interzise, mai scrie sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel