Cetăţean american, dispărut de două zile de la domiciliul său din oraşul Bragadiru, căutat de poliţişti

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
american_dosparut_bragadiru
american_dosparut_bragadiru

Un cetăţean american a dispărut de la domiciliul său din oraşul ilfovean Bragadiru. Bărbatul a fost văzut ultima oară în urma cu două zile într-un parc.

 

"Poliţişti Serviciului de Investigaţii Criminale cauta un bărbat, cetăţean american în vârstă de 48 de ani, care la data de 18 iulie 2020 a plecat de la domiciliul său, din oraşul Bragadiru şi nu a mai revenit. Sesizarea a fost făcută prin apel 112 la Poliţia oraşului Bragadiru, de către soţia bărbatului. Femeia a declarat că soţul ei a plecat în jurul 16:00, să se plimbe, iar când a revenit la domiciliu în jurul orelor 18:45, a constatat faptul că acesta nu s-a mai întors. Din verificările efectuate de către poliţişti a rezultat faptul că, bărbatul respectiv a fost văzut la aceeaşi data, în jurul orelor 13.30-14.00, într-un parc din oraşul Bragadiru", a transmis IPJ Ilfov.

La căutări a fost folosit şi câinele de urma. Potrivit poliţiei, bărbatul are 1.85 m înălţime, aproximativ 100 de kg, ochii verzi, parul grizonat, drept, poarta mustaţă şi cioc, iar la nivelul gatului şi al mâinii stângi prezintă cicatrici. La momentul dispariţiei era îmbrăcat cu pantaloni de culoare gri închis, tricou de culoare verde închis, pantofi sport de culoare gri închis, marca "NIKE". Persoanele care deţin informaţii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel