Cele mai pasionale zodii, în pat: Clasamentul focoșilor horoscopului. Nu te-ai fi așteptat la așa ceva din partea Vărsătorilor!

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Horoscop 27 februarie. Duminică fierbinte pentru Raci; Scorpionii și Săgetătorii, schimbări majore în carieră: Previziuni complete
Horoscop 27 februarie. Duminică fierbinte pentru Raci; Scorpionii și Săgetătorii, schimbări majore în carieră: Previziuni complete

Unele zodii se simt sexy și asta se vede pe fața lor și în felul în care se comportă. Altele se gândesc non-stop la relații intime, în timp ce unii nativi pot sta fără această activitate luni întregi. Iată care este clasamentul celor mai focoase zodii.

Te gândești la sex 98% din timp? Ești înnebunit după sex? Horoscopul tău spune că ești destinat să-ți reții impulsurile sexuale perverse fără să te eliberezi?

Oamenii sunt ființe foarte sexuale, așa că este firesc să-ți dorești să faci sex și să ai relații intime cu un partener (sau chiar cu tine însuți), indiferent sub care dintre semnele zodiacale te-ai născut.

Unele semne zodiacale posedă trăsături care îi fac mai sexuali, în timp ce alții sunt perfect mulțumiți să facă sex o dată pe săptămână, mai degrabă decât o dată pe zi. Astrologia sexuală te poate ajuta să determini dacă ești unul dintre cele mai dornice semne zodiacale sau unul dintre cele mai puțin sexuale.

Zodiile și sexul

 

Există multe moduri de a-ți plăcea sexul: sălbatic, intens, drăgălaș, cald, lent, romantic, rapid sau de lungă durată. S-ar putea să te bucuri de o partidă rapidă într-o zi, iar în următoarea să vrei o sesiune de sex de o noapte întreagă. Nevoile noastre sexuale merg adesea mână în mână cu stările noastre de spirit.

La fel ca în cazul multor lucruri, astrologia ne poate modela personalitatea sexuală și poate influența tipul de parteneri care suntem și lucrurile pe care ne place să le facem. Dacă nimic nu te oprește să faci sau să vrei să faci sex, atunci probabil că ești unul dintre cele mai excitate semne zodiacale.

Cele mai sexy zodii: Clasamentul focoșilor horoscopului

 


1. Scorpion

Scorpionii, supranumiți și "câinii cu coarne ai zodiacului", sunt renumiți pentru apetitul lor sexual intens. Sunt extrem de sexuali; cu toate acestea, nu sunt atât de supraîncărcați sexual încât să vrea să facă sex cu oricine. Nu, Scorpionii preferă să facă sex cu cineva cu care au o conexiune emoțională.

Acum, asta nu înseamnă că sunt complet împotriva faptului de a avea un aranjament de prieteni cu beneficii sau o aventură de o noapte, ci doar că le place să poată avea încredere în persoana cu care au relații intime.

2. Berbec

Berbecii sunt ca niște acrobați sexuali ai zodiacului. De asemenea, au un apetit sexual extraordinar, ceea ce îi face unul dintre cele mai înnebunite semne zodiacale de sex și nu au nicio reținere în a o face cu străinii, atâta timp cât este fierbinte.

Sunt cunoscuți ca fiind regii și reginele sexului rapid - ei bine, în general nu au prea mult timp în plus pentru a face sex. Ei vor să-și satisfacă nevoile în mai multe moduri diferite și apoi să treacă mai departe.

3. Leu

Leii sunt foarte sexuali, mai ales dacă este vorba de a le fi mângâiat atât ego-ul, cât și corpul. Ei cer să li se spună cât de buni sunt și cât de sexy arată.

Nu uitați de recenziile favorabile de genul: "Ești cel mai bun pe care l-am avut vreodată" sau "Nimeni nu mă excită ca tine". 

4. Săgetător

Săgetătorul este întotdeauna pregătit pentru sex și le place să aibă cât mai mulți parteneri diferiți - nu neapărat toți deodată, ci mai degrabă o succesiune a acestora.

Au tendința de a se plictisi ușor, așa că partenerul lor trebuie să fie pregătit pentru orice și să aducă idei proprii. Odată sătui, Săgetătorul este probabil să schimbe un partener vechi cu unul nou.

5. Taur

Taurul este mai mult senzual decât sexual. Ei tânjesc după atingere așa cum unii oameni își doresc relații sexuale. Cu toate acestea, indivizii Taur sunt foarte buni în ceea ce fac și sunt cunoscuți pentru că își satisfac cu adevărat partenerii.

Atunci când fac sex, le place să implice cât mai multe simțuri, așa că nu fiți surprinși dacă este implicată și mâncare, alături de muzică ambientală, lumânări parfumate, ulei de masaj și lumini speciale.

6. Capricorn

Capricornii sunt surprinzător de sexuali. Poate că nu sunt înnebuniți după sex toată ziua, dar atunci când își termină munca și au chef, se dau pe brazdă.

Capricornii sunt în mod constant multitasking din punct de vedere sexual, gândindu-se dacă sexul poate conta ca un antrenament, sau pot folosi unele jocuri de rol pentru a rezolva o problemă pe care o au la serviciu.

 Nu te-ai fi așteptat la așa ceva din partea Vărsătorilor!

 

7. Rac

Racul cu siguranță a avut dorințe sexuale, dar trebuie să aibă o fundație de încredere înainte de a-și lăsa latura sexuală să apară. Pentru că le pasă cu adevărat de ceea ce simte partenerul lor, sunt cunoscuți pentru că sunt foarte buni amanți și vor face aproape orice pentru a-i oferi plăcere partenerului lor.

Cântăreții au multe stări de spirit care îi ajută să mențină sexul interesant atât pentru ei, cât și pentru partenerii lor. Un Rac furios are nevoie să-și lase sentimentele să iasă afară, și ce modalitate mai bună de a purga această furie decât cu niște sex fierbinte?

8. Fecioară

Dintr-un motiv oarecare, Fecioarele au reputația de a nu avea nevoie de sex și de a fi prudenți și încrâncenați, când, de fapt, sunt extrem de sexuali.

Există cu siguranță două fețe ale Fecioarei și, deși poate că nu emană vibrații sexuale tot timpul, atunci când simt asta, devin zdravene. Odată ce simt că pot avea încredere în partenerul lor, își eliberează ciudățenia interioară.

9. Balanță


Balanțelor le place sexul, dar sunt mai preocupate ca partenerul lor să aibă grijă de nevoile lor decât de propriile nevoi. Da, deși de obicei sunt atât de echilibrați când vine vorba de a da și a primi, ei nu reușesc să "ia".

Nu este vorba că Balanțele nu sunt pasionale și sexuale, doar că au alte lucruri care uneori pot depăși nevoia lor de sex.


10. Gemeni

Gemenii îți pot face degetele de la picioare să se încremenească cu darul lor de a vorbi murdar, dar când vine vorba de a face efectiv fapta, uneori se dovedește că sunt doar vorbe.

Partea bună la ei, din punct de vedere sexual, este că sunt dispuși să încerce lucruri noi și nu se lasă descurajați de solicitări sexuale neobișnuite.

11. Pești

Peștii se bucură de sex, dar nu este lucrul care îi propulsează prin viață. În timpul sexului, uneori se pot pierde în mintea lor; cu toate acestea, imaginația lor bogată face să fie distractiv în dormitor.

Cu toate acestea, Peștii folosesc energia pe care unii oameni o folosesc pentru a face sex pe lucruri mai importante, cum ar fi creativitatea lor. Raiul are parte de sex electric și uluitor de halucinant și îl folosește în arta lor.

12. Vărsător

Vărsătorilor le place să spună lucruri extrem de sexuale pentru a obține o reacție, dar nu pentru că sexul este singurul lucru la care se gândesc. Ei se bucură de sex, dar au un apetit sexual foarte scăzut.

Sunt cunoscuți pentru faptul că pot rezista perioade lungi fără sex și totuși se simt bine - sunt cămilele sexuale ale zodiacului. Când în sfârșit fac sex, toată energia sexuală acumulată face ca acesta să fie incredibil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel