Ceai de dafin, multiple beneficii pentru sănătate. Se face simplu și rapid!

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Ceai de dafin, multiple beneficii pentru sănătate. Se face simplu și rapid!
Ceai de dafin, multiple beneficii pentru sănătate. Se face simplu și rapid!

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii „Leacul Zilei” din emisiunea „Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, despre un remediu care ne curăță organismul.

Ceaiul de dafin are multiple beneficii pentru sănătate așa că putem bea ceai de dafin pentru a ameliora mai multe probleme de sănătate. Se face simplu și rapid.

„Un remediu care ne ajută la detoxifierea colonului, dar ajută și pentru oase, încheieturi, mușchi, pentru a scoate depunderile de săruri din organism. E simplu: se iau 5 gr de frunze de dafin mărunțite, uscare. 

Se pun într-un ibric, se toarnă 300 ml de apă până începe să fiarbă, dar la foc foarte mic, 10 minute. Apoi ceaiul îl turnăm într-un termos și îl lăsăm 4 ore să stea, învelit în ceva. Apoi se bea câte o lingură la un interval de timp astfel încât să bem toată cantitatea într-o zi. Ne programăm o înghițitură din oră în oră.

Facem acest lucru 3 zile la rând după care pauză o săptămână și repetăm încă o dată. Acest remediu e bun și pentru cei care au paraziți.

Ceaiul de dafin este foarte bun antiparazitar, este și antistres, ajută și la tensiunea arterială, are foarte multe calități foaia de dafin”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel