Ce spune Titi Aur despre accidentul lui Răzvan Ciobanu

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Pilotul de raliuri Titi Aur a analizat imaginile cu mașina în care a murit cretorul de modă Răzvan Ciobanu și a avansat mai multe ipoteze.

Titi Aur a declarat la România TV că după cum arată imaginile cu mașina zdrobită, este foarte posibil ca Răzvan Ciobanu să nu fi purtat centura de siguranță în timpul impactului. Din acest motiv, el nu a mai putut frâna, fiind aruncat în mașină de pe locul șoferului, pe cel din dreapta.

Titi Aur spune că dacă ar fi purtat centura de siguranță, într-un asemenea bolid, Răzvan Ciobanu n-ar fi pățit absolut nimic.

"Din imaginile pe care le-am văzut eu sunt aproape sigur că Răzvan nu purta centura, pentru că partea stângă, partea șoferului este relativ întreagă. Chiar dacă ar fi avut niște leziuni ar fi fost găsit la volan, prins de centură. Centurile au niște capsule pirotehnice care în momentul unui impact te strâng pur și simplu în scaun și nu ai cum să pleci, dacă ai centura. Eu m-aș pronunța că el nu avea centura. Faptul că el a mers foarte mult pe lângă șosea înseamnă că s-a jucat cu mașina sau s-a hazardat să se distreze sau avea alte motive... nu știu... poate era sub influența alcoolului. Este de neînțeles de ce a mers atât de mult pe lângă șosea fără să încerce să frâneze, să oprească mașina. Nu cred că este vorba de sinucidere, pentru că în cazul acesta ar fi intrat violent într-un pom... adică nu mergi pe câmp ca să te sinucizi...  Nu cred că este vorba de așa ceva. Cred că s-au distrat, se juca cu mașina, sigur la viteză mare și eu aș spune că nu purta centura de siguranță că altfel ar fi fost găsit în mașină. Mașina, din câte se vede, a făcut niște tonori, s-a dat peste cap, iar probabilitatea să fi fost în viață era foarte mare dacă ar fi avut centura. Impactul nu a fost brusc. El a fost diminuat de o serie de lovituri succesive de o serie de obstacole, ceea ce înseamnă că nu a fost un impact violent", a spus Titi Aur.

Creatorul de modă a murit în noaptea de duminică spre luni, la vârsta de 43 de ani, într-un accident cumplit de circulație, în județul Constanța.

 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel