Ce semnifică numărul casei la care stai. Vibrațiile care afectează spațiul în care trăim

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Ce semnifică numărul casei la care stai. Vibrațiile care afectează spațiul în care trăim
Ce semnifică numărul casei la care stai. Vibrațiile care afectează spațiul în care trăim

Numerologia este una dintre cele mai vechi științe și este un anumit mod de a cunoaște în ce spațiu ne aflăm și de a profita de el sau de a-l modifica în funcție de ceea ce ne dorim.

Casa în care locuim este unul dintre cele mai importante spații, iar istoria sa este foarte importantă la fel ca numerele care o însoțesc. În numeroase ocazii, am auzit oameni din jurul nostru spunând că viața lor s-a schimbat odată ce s-au mutat de acasă, în unele cazuri în bine și în altele în rău.

Cunoașterea numărului casei noastre și cunoașterea caracteristicilor sale este importantă pentru a o putea îmbunătăți sau pentru a schimba tendința prin adaptarea la propria noastră prosperitate.

Casele au de obicei un număr sau câteva litere sau se amestecă ambele. Aceste numere au vibrații care afectează spațiul în care ne aflăm. Fiecare casă are un număr în adresă, dacă nu are cifre are litere care pot fi transformate în cifre.

 

Cum calculăm numărul casei 

 

Când nu există numere și sunt doar litere, se folosește următoarea diagramă, fiecare literă corespunde numărului în care este plasată.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

a(1) b(2) c(3) d(4) e(5) f(6) g(7) h(8) i(9)

j(1) k(2) l(3) m(4) n(5) o(6) p(7) q(8) r(9)

s(1) t(2) u(3) v(4) w(5) x(6) y(7) z(9)

Să presupunem că stai la numărul 68, 3-D.  Calculul se va face 6 + 8 = 14 = 1 + 4 = 5 + 4 (cifra corespunzătoare literei D) = 9

Acum, că avem numărul casei, vom ști ce caracteristici are și cum îi putem varia energia în locul în care ne interesează cel mai mult, adică să îl adaptăm la un alt număr de casă.

 

Ce semnifică numărul casei la care stai

 

Casa cu numărul 1. Aceasta este o casă specială pentru cei care doresc să înceapă proiecte noi, este ideală pentru noi începuturi, oricare ar fi acestea. Este, de asemenea, perfectă pentru cei care lucrează în profesii creative, oricare ar fi profesia respectivă. O casă specială care permite fiecăruia dintre oamenii care locuiesc în ea să creeze un spațiu personal și unic.

Casa cu numărul 2. O casă unică și ideală pentru cei care se dedică cauzelor caritabile, precum și pentru a ajuta pe cei mai nevoiași. Este, de asemenea, un mediu bun pentru avocați, politicieni și vânzători, pentru a avea o mai mare sensibilitate socială. Este casa perfectă pentru relațiile de cuplu, precum și pentru a crea echipe armonioase de lucru sau de studiu. 

Casa cu numărul 3. O casă perfectă pentru ca munca să fie aprofundată în subiecte precum filozofia, predarea și mass-media. Ideal pentru publicarea afacerilor de tipul în care cercetarea și munca pe teren sunt amestecate între oameni. Cele mai bune oferte de muncă din viața ta vor veni dacă locuiești într-o casă cu acest număr.

Casa cu numărul 4. Dacă acesta este momentul în care ați decis să vă consolidați familia, viața sau afacerea, aceasta este casa perfectă. O casă care va aduce abundență vieții tale, care îți va permite să construiești o bază solidă și care te va invita să începi să vibrezi.

Casa cu numărul 5. Curios este că este o casă de tranzit, un loc de schimbare, puternic și permanent, este important să fii foarte conștient și perseverent în deciziile pe care le iei în timp ce trăiești în ea. Această casă vă va invita să călătoriți, dacă acesta este momentul vostru, căutați o casă numărul 5.

Casa cu numărul 6. Arta, eleganță, bun gust, frumusețe, diplomație, aceasta este casa perfectă pentru a te înconjura de tot ceea ce simbolizează eleganța și stilul, tot ce este frumos este în ea.

Casa cu numărul 7. O casă cu multă energie, vibrații foarte mari. Toți cei interesați de lumea spirituală, de interior și de minte, vor găsi răspunsuri în ea. Un loc foarte potrivit pentru o clinică de recuperare deoarece vă permite să vă controlați nervii și să asimilați tot felul de tratamente mentale.

Casa cu numărul 8. Dacă vreți ordine și disciplină în viața voastră, aici aveți un mare aliat. Vă oferă bunuri materiale, trofee, recompense într-un mod generos, trebuie doar să aveți ordine și disciplină, altfel această casă ar putea fi ruina voastră.

Casa cu numărul 9. Este casa pentru cei care merg în căutarea înțelepciunii, fie ea spirituală, științifică, umană etc. Vor exista întotdeauna situații dificile în care locuitorii săi trebuie să știe cum să facă față serviciului și compasiunii. În această casă se vor naște idei mari care vor fi adevăratul geniu în slujba umanității.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel