Ce se întâmplă într-o Terapie Intensivă COVID: „Mă auzi, îți ajunge aerul? Ai un furtun în gât. Diseară poate îl scoatem” (VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

„Mă auzi, mamă, îți ajunge aerul? Ai un furtun în gât, care te ajută să respiri. Te rog să stai liniștită, că diseară poate îl scoatem, da?” „Bună dimineața, cum te simți? Îți ajunge aerul?” „Aici este bunicul nostru, de 81 de ani.” „Îți ajunge aerul?” - este cea mai frecventă întrebare adresată de personalul medical pacienților, într-o secție de Terapie Intensivă COVID-19. 

Pacienți în stare gravă, ventilați sau intubați, mulți dintre ei și cu alte afecțiuni asociate și personal medical care are numele scris pe combinezoane, pentru că medicilor și asistentelor li se văd cu greu fețele prin echipamentele de protecție, relatează HotNews.ro. Așa arată secția de Terapie Intensivă COVID-19 de la Spitalul Militar de Urgență "Carol Davila" din București.

Vezi un VIDEOREPORTAJ în secția de Terapie Intensivă COVID-19 de la Spitalul Militar de Urgență „Carol Davila” din București. Imaginile au fost puse la dispoziția presei de reprezentanții Spitalului Militar:

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel