Ce mai fură românii din Spania: drujbe, robinete, scule. O bandă de hoți a terorizat Murcia

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Trei români au fost arestați în Spania, fiind bănuiți că au comis mai multe jafuri în zona Murcia. 

Agenții Poliției Naționale au arestat trei bărbați cu vârste cuprinse între 23 și 27 de ani, fiind bănuiți că au fost implicați în cel puțin cinci jafuri în Murcia. Hoții au vizat depozite și din cartierele La Nora și Guadalupe de Maciascoque, potrivit unui comunicat emis de autorități.

Pe data de 13 decembrie, hoții au fost localizați și arestați datorită colaborării unui gardian civil care, în timpul liber, i-a identificat pe cei trei indivizi. Deși nu a reușit să-i aresteze, a furnizat poliției naționale direcția în care au fugit și o descriere a ținutei lor, fiind arestați ulterior în apropiere.

În momentul arestării, agenții au recuperat o parte din prada pe care tocmai o furaseră dintr-un depozit în care pătrunseseră. Mai exact, au confiscat două drujbe, robinete și un spălător, toate evaluate la aproximativ 600 de euro.

În plus, agenții au confiscat și bicicletele folosite de presupușii agresori pentru a se deplasa și a comite jafurile, precum și 500 de euro în numerar pe care unul dintre ei îi avea asupra sa.

Dintre cei trei români arestați, unul dintre ei era căutat pentru o posibilă implicare într-un jaf armat.

Persoanele reținute au fost puse la dispoziția Judecătoriei de Instrucție pentru presupusa implicare în cinci infracțiuni de tâlhărie calificată și furt calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel