Ce-au pățit mai mulți români pe un aeroport din Paris: „Cea mai proastă experiență. Nu erau scaune, oamenii stăteau pe jos” - VIDEO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O tânără româncă descrie pe reţelele de socializare „cea mai proastă experiență” pe care a avut-o vreodată pe un aeroport și anume pe Aeroportul Paris-Beauvais.

„Am avut zborul de dimineață, am ajuns la aeroport, era o coadă uriașă la securitate, dar mergea constant, nu stătea pe loc. Deci, totul funcționa foarte bine. După ceva timp coada aceea s-a blocat pentru că a apărut acolo o doamnă `minunată`. Am aflat că în aeroportul acela mai erau trei zboruri, toate spre România: București, Iași și Cluj. În tot aeroportul se auzea numai română pentru că erau foarte mulți români acolo. Din acel moment, angajații aeroportului s-au pus cu răul pe noi. Fără nicio exagerare”, spune tânăra româncă.

 

@alexandra.iosif7 Replying to @Alessia ♬ original sound - alexandra.iosif7

 

„Nu erau scaune, oamenii stăteau pe jos”

 

Ea susține că personalul din aeroport s-a comportat într-un mod josnic cu românii.

„Începem cu doamna care bloca coada. Cu o privire de aia plină de scârbă m-a trimis la check in să plătesc în plus pentru ghiozdanul pe care îl aveam în spate. Ghiozdan cu care eu mai călătorisem de opt ori la patru companii diferite și cu care nu am avut niciodată nicio problemă. Am strâns ghiozdanul și i-am arătat: uite. La care ea în scârbă mi-a zis ok. Elena avea o geantă pe mână care era goală pentru că abia și-a cumpărat-o și nu voia să o îndoaie îndesând-o în bagaj. A obligat-o să și-o îndese în bagaj.

După această doamnă minunată, trecem să ne verificăm buletinele și abia apoi am ajuns la benzile alea unde pui toate bagajele să fie scanate. Acolo altă belea. La fiecare bandă era așezată câte o femeie pe scaun și ne verificau la sânge pe toți. Mă întreabă dacă poate să se uite în geanta mea, eu cu mintea mea naivă știind că nu am făcut nimic greșit, știind că n-am nicio bombă acolo îi zic da, sigur! Femeia îmi desface ghiozdanul și îmi găsește acolo un borcan, era un borcan cu demachiant care avea 120 de mililitri. Eu nu știam că depășește 100 de mililitri, am venit cu el din România, n-am avut nicio problemă, am zburat cu el în Spania, n-am avut nicio problemă. I-am explicat că n-am știut, că borcanul nu e plin, e folosit din el, nimic n-a contat. S-a uitat în ochii mei cu toată răutatea din lume și l-a aruncat la coș. Pe Elena în spatele meu au dezbrăcat-o aproape până la chiloți doar pentru că avea în buzunar un staniol ceva de la un ambalaj de ciocolată.

Apoi am ajuns într-o cameră mică în care noi românii, toți, așteptam avioanele. Nu erau scaune, oamenii stăteau pe jos, se vedea pe fața lor că fiecare persoană era plină de nervi și frustrare și nimeni nu înțelegea de ce se comportă oamenii ăștia atât de urât cu noi”, a mai spus românca. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel