Ce au pățit cele trei persoane care au scris MESAJE pe sediul MAI, la PROTEST

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Români marcaţi şi revoltaţi de povestea cutremurătoare din Caracal au ieşit, duminică seară, din nou în stradă în Capitală.

Au mers în faţa sediului Ministerului Afacerilor Interne unde, într-un glas, şi-au strigat durerea şi au aprins lumânări pentru Alexandra şi Luiza.

„Vrem siguranță pe stradă şi acasă!"

Femei îmbrăcate în negru, cu gurile acoperite cu eşarfe sau cu măşti medicale, s-au aşezat cu spatele la sediul Ministerului Afacerilor Interne, în semn de protest.

Lor li s-au alăturat alţi protestatari care, cu durere în suflet şi revoltaţi, deopotrivă, au aprins lumânări şi au depus flori, cu gândul la cele două fete ucise în Caracal. Într-un glas au cerut dreptate pentru Alexandra şi Luiza.

Participant la protest: „Suntem toţi în doliu!"

Participant la protest: „Urlu supărarea şi faţă de autorităţi care, câteodată sunt depăşiţi de legislaţia care îi ţine în loc şi ajung să aibă un răspuns de 19 ore întârziere la o fată care strigă în telefon că e violată şi urmează să fie ucisă."

Protestatar: „E absolut îngrozitor cum a fost o probă la care instituţiile statului au ratat moment de moment şi mişcare de mişcare."

La un moment dat, trei dintre manifestanţi - două femei şi un bărbat - au scris cu spray negru pe zidul instituţiei două mesaje. Apoi atmosfera a devenit tensionată şi unul dintre protestatari i-a acuzat pe jandarmi că l-ar fi lovit.

Participant: „Lumea a început să strige la jandarmi şi la un moment dat lumea zicea că s-au dat cu gaze lacrimogene. Tind să cred asta pentru că au început să mă usture ochii."

Cele trei persoane care au scris mesaje pe clădire au primit câte un avertisment din partea autorităţilor, anunță Știrile PRO TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel