Ce au negociat Ciolacu, Ponta și Tăriceanu: Remus Pricopie - o singură propunere de premier

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Marcel Ciolacu a discutat în biroul său cu Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta și Teodor Meleșcanu, despre propunerea de premier cu care vor merge la consultările de la Cotroceni, după ce Guvernul Orban a fost demis prin moțiune de cenzură

 Am avut o discuție cu domnul președinte Victor Ponta si am decis să mergem cu o singură nominalizare, în persoana lui  Remus Pricopie, fost ministru, un ablovent full-bright, un pro-ameican și un pro-european convins. Dacă domnul Iohannis va decide desemnarea lui, va fi un guvern foarte bun“ a declarat Marcel Ciolacu.

„Am avut dreptate în noiembrie cțnd am spus că Guvernul Orban este un proiect greșit. 3 luni au fost doar de criză și scandaluri. Ceea ce a făcut aseară domnul Orban, cu moțiunile de cenzură, a fost clar. Doar 6 au primit avize. Celelalte 19 nu mai pot intra în vigoare“, a declarat Victor Ponta.

 „Una dintre ordonanșele care nu a primti aviz este cea privind alegerile locale. Conform legii nu va intra în vigoare. Cea pe sănătate a intrat“, a adăugat Ponta.

Remus Pricopie a fost ales în decembrie 2019 în funcția de rector al SNSPA cu un scor de 88,16% din voturile exprimate, acesta obținând un nou mandat la conducerea instituției.

Pricopie se află la al doilea mantat de rector al SNSPA, iar în perioadele 2005-2007 și 2008-2012 a fost decan al instituției. Klaus Iohannis i-a acordat, în 2019, Ordinul Naţional „Serviciul Credincios” în grad de Cavaler

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel