Ce a pățit un tânăr român, care a furat un semafor în Buzău

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
semafor_furat
semafor_furat

Un tânăr din comuna Beceni, judeţul Buzău, a fost prins de poliţişti, după ce a furat un semafor instalat pe drumul judeţean DJ 203K. Încă nu se cunosc motivele pentru care tânărul în vârstă de 32 de ani din comuna Beceni a hotărât să fure semaforul instalat pe drumul judeţean. 

Potrivit anchetatorilor, la audieri, acesta a declarat că a furat semaforul pentru că avea nevoie de acumulatorul din interior. Din nefericire pentru el, poliţiştii din comună au reuşit să afle în câteva zile unde a ajuns semaforul instalat pentru şantierul aflat în lucru pe drumul judeţean.

"În data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Beceni, au identificat principalul bănuit în cazul unui furt – un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitatea Beceni. Din verificări s-a stabilit faptul că în noaptea de 04/05 februarie a.c., bănuitul ar fi sutras un semafor, instalat temporar, pe un tronson de drum de pe DJ203K, din localitatea Beceni, aflat în lucru. Bărbatul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune cu privire la măsura preventivă", se arată într-o informare a Poliţiei.

Judecătorii din Buzău urmează să stabilească, astăzi, dacă tânărul care a furat un semafor va fi arestat preventiv pentru următoarele 30 de zile sau va fi cercetat în stare de libertate ori sub control judiciar.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel