Ce a făcut un bărbat din Alba când a găsit, pe o stradă, un card bancar. Polițiștii l-au reținut imediat

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Clienții celei mai mari bănci comerciale din Etiopia au retras milioane de euro după o defecțiune la bancomat
Clienții celei mai mari bănci comerciale din Etiopia au retras milioane de euro după o defecțiune la bancomat

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru că, după ce a găsit pe stradă un card bancar, a efectuat mai multe plăţi cu acesta. Bărbatul din Alba Iulia, care era sub control judiciar pentru alte fapte, a provocat un prejudiciu total de 800 de lei.

Poliţiştii din cadrul Alba Iulia au identificat şi reţinut joi un tânăr, de 20 de ani, din Alba Iulia, care este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos, potrivit unui comunicat de presă citat de Agerpres.

„La data de 6 octombrie 2021, acesta ar fi găsit, pe o stradă din cartierul Cetate al municipiului Alba Iulia, un card bancar, pe care, în loc să îl predea autorităţilor sau persoanei care l-a pierdut, l-ar fi utilizat, la diverşi comercianţi, efectuând un număr de 12 plăţi, cu valori mai mici de 100 de lei. Prejudiciul total cauzat este în valoare de 800 de lei”, se precizează în comunicat.

Tânărul era cercetat sub control judiciar pentru alte fapte penale, în principal furturi, săvârşite în lunile august şi septembrie. El va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel