Cazul Sorina. Judecătorii vor DECIDE dacă fetița poate părăsi țara

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Judecătoria Slatina va decide luni dacă Sorina, fetiţa din Baia de Aramă, poate părăsi ţara împreună cu familia de români stabiliţi în Statele Unite ale Americii, care a adoptat-o.

Reprezentanţii Judecătoriei Slatina au anunţat, vineri, că instanţa a primit dosarul de la Tribunalul Olt şi a fixat termen în data de 15 iulie.

„Prin sentinţa civilă nr. 330/2019 din 10.07.2019 pronunţată în dosarul 6333/225/2019 Tribunalul Olt a declinat competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Judecătoriei Slatina. Cauza a fost repartizată aleator la un complet specializat, de Minori şi familie, care a stabilit termen la data de 15.07.2019", arată sursa citată.

Judecătoria Slatina este a cincea instanţă chemată să soluţioneze ordonanţa preşedinţială, după Judecătoria Drobeta Turnu Severin, Tribunalul Mehedinţi, Curtea de Apel Craiova şi Tribunalul Olt.

Procurorul general al Parchetului General, Bogdan Licu, a solicitat ordonanţă preşedinţială privind interzicerea părăsirii teritoriului României de către Sorina, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel