Cazul Sorina. Fosta asistentă maternală: "Luptăm în continuare"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Mariana Şărămăt, fosta asistentă maternală a Sorinei, s-a prezentat, marţi seară, la Secţia de anchetare a magistraţilor, pentru a fi audiată de procurori. La intrarea în sediul instituţiei, aceasta a spus că luptă în continuare pentru minoră.

„Nu ştiu de ce sunt chemată. Vreau să văd şi pe urmă stăm de vorbă, nu ştiu nimic. Luptăm în continuare”, a declarat mariana Şărămăt, la intrarea în Secţia de anchetare a magistraţilor.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Astfel, procurorii de la Secţia de anchetă efectuează verificările.

Totodată, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, Lia Savonea, a sesizat Inspecţia Judiciară pentru a efectua cercetări cu privire la conduita şi modul în care procurorul a intervenit.

Fetiţa a fost luată cu mascaţii la finele lunii iunie din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!". Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel