Cazul Matteo Politi SCOATE la lumină alte ÎNȘELĂCIUNI. Doi MEDICI străini fără AVIZE, în clinicile din România

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Povestea Alexandrei, eroina care a lăsat farmacia pentru a ajuta omenirea afectată de război, în misiunile MSF
Povestea Alexandrei, eroina care a lăsat farmacia pentru a ajuta omenirea afectată de război, în misiunile MSF

Știrile TVR au verificat mai mulți medici care operează la clinici private. Surprinzător, în două cazuri, numele nu apar în Registrul Medicilor din România.

În plângerea depusă la Parchet pe 17 ianuarie, Colegiul Medicilor din București a arătat că italianul Matteo Politi a făcut ilegal injecții, între altele și la clinica Euromedical din București, un centru privat, arată surse apropiate anchetei. Reporterii Știrilor TVR nu l-au găsit pe italian pe site-ul afacerii, însă au descoperit altceva.

Pe site scrie că medicii specialiști renumiți în plan european acordă servicii și tratamente dentare și de estetică facială. În imagini sunt prezentate două persoane promovate ca medici specializați în chirurgie estetică, între care este și un italian.

Citește și Matteo Politi, ACUZAT că s-a dat drept medic în România, REȚINUT

Surpriză însă: Piero Fullone și Iris Moscovici nu există în Registrul național al medicilor care au drept de liberă practică în România, relatează Știrile TVR.

„Pe Facebook găsim un dentist din Italia cu nume identic, Piero Fullone, a cărui imagine seamănă cu cea de pe site-ul clinicii din București. Găsim și un profil cu numele Iris Moscovici, din Haifa, Israel, absolventă a unui liceu privat, care scrie că lucrează la o firmă prezentată drept cea mai mare rețea israeliană din domeniul dentar. La fotografia de profil apare aceeași persoană prezentată drept estetician pe site-ul clinicii din București.

Cei doi nu au putut fi contactați și nici reprezentanții Euromedical Clinic nu ne-au răspuns, deși am încercat să le cerem un punct de vedere, a precizat Diana Brâncuș pentru Telejurnal 19.00.

Piero Fullone și Iris Moscovici apar și în ofertele online mai vechi ale altei clinici private”, conform Știrile TVR.

Citește și Prima REACȚIE a lui Matteo Politi, italianul cu opt clase ACUZAT că s-a dat drept MEDIC în România

Colegiul Medicilor din România îi caută acum în bazele de date ale colegiilor județene. Cei doi nu apar nici între cei 143 de medici care au obținut drept de practică temporar în România în ultimii 4 ani. Doar cei care apar în registrul doctorilor de pe site-ul Colegiului Medicilor au drept să profeseze în România. Cei care nu sunt acolo riscă să ajungă la închisoare, pentru că încalcă legea.

Cei de la clinica Euromedical au transmis că ambii doctori - și italianul, și persoana din Israel - sunt dentiști cu acte în regulă în țarile lor și că nu au lucrat niciodată la ei în clinică, deși au avut discuții pentru o colaborare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel