Cazul de la Caracal: Sorina Matei, DEZLĂNȚUITĂ - „Vor să fie vedete și-l folosesc pe șontorogul nebun ca trambulină“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalista Sorina Matei face declarații șocante în ceea ce privește avocații desemnați din oficiu de Baroul Olt să îl apere de Gheorghe Dincă, supranumit „monstrul din Caracal“. Ea face o comparație cu cazul asasinului american Ted Bundy

Jurnalista Sorina Matei face, pe pagina sa de Facebook, o analiză comparativă între cazul din Caracal, avându-l ca protagonist pe Gheorghe Dincă și cel al celebrului asasin în serie Ted Bundy. Ea afirmă însă că, dacă în cazul lui Bundy, avocații acestuia nu au vrut să iasă în față, apărătorii lui Dincă exact publicitatea ar cauta-o.

„Ted Bundy a avut la primul proces 3 avocaţi din oficiu. Toţi sănătoşi la cap, niciunul n-a vrut să iasă prea mult în faţă în timpul procesului, conştientizând ce trebuie să apere prin prisma meseriei. Însă Bundy a luat hăţurile procesului, ca student la drept şi, încercând să se apere singur, să lălăie totul şi să disimuleze continuu, a finalizat prin prima condamnare la moarte“, spune Sorina Matei despre celebrul criminal în serie american, răpitor și violator. Bundy a mărturisit uciderea a 30 de femei, deși numărul real al crimelor comise nu este nici astăzi cunoscut.

„După 40 de ani, şontorogul Dincă din #Karakalul Nebunilor, #Ospiciul Olt, are până acum 6 avocaţi din oficiu. Unii duşi cu pluta, unii cu belele. Toţi vor să fie vedete şi-l folosesc pe şontorogul nebun ca trambulină pentru ei, până acum toţi care au ieşit în public făcându-se de râs în diferite moduri“, afirmă Sorina Matei cu privire la cazul lui Dincă.

Baroul Olt a desemnat succesiv șase avocați din oficiu în dosarele în care figurează Gheorghe Dincă. Avocații din oficiu sunt desemnați de către barouri exclusiv la solicitarea organelor judiciare sau a instanțelor de judecată, iar repartizarea avocaților din oficiu se face conform programării pe zile calendaristice, de către persoanele desemnate prin decizie de către Consiliul Baroului Olt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel