Cazul Caracal EXPLODEAZĂ: Avocatul Tonel Pop AMENINȚAT de Gheorghe Dincă? Claudiu Lascoschi: „Se VICTIMIZEAZĂ“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Avocatul Tonel Pop susține că Gheorghe Dincă l-ar fi amenințat că îl omoară și îi violează fetele. Apărătorul din oficiu al lui Dincă, Claudiu Lasoschi, reacționează și spune că nu a fost vorba despre așa ceva și că Tonel Pop doar încearcă să se victimizeze.

Replici dure în direct la România TV între avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă şi Tonel Pop, avocatul care apără familia Melencu.

Apăratorul familiei Melencu a povestit, într-o intervenţie telefonică la România TV, că Gheorghe Dincă ar fi sărit să-l bată şi că l-ar fi întrebat dacă are copii, fete, acestea vor fi le violeze. Scena s-ar fi petrecut de faţă cu procurorii şi poliţiştii, care se amuzau, acuză Tonel Pop. 

De cealaltă parte, apărătorul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, reacționează și spune că Dincă nu ar fi zis niciodată așa ceva și că avocatul familiei Melencu doar caută să se victimizeze: „Dincă nu a spus nicidecum că vă violează fetele, dle Tonel. A zis că vă dă în judecată că aţi spus dumneavoastră că şi-ar fi violat fiica. A zis 'vă ameninţ că vă dau în judecată'! A spus 'dacă dumneavoastră v-ar spune cineva că v-aţi violat copilul, ce aţi spune?'. Cum să vă ameninţe? Se victimizează dl Tonel, a înţeles greşit. Nu a fost nicio ameninţare la adresa dlui Tonel. Astăzi a fost un schimb de replici în care Gheorghe Dincă a spus că îl va da în judecată pe Tonel Pop. Nu a fost vorba de nicio bătaie, stăteau jos amândoi. Când s-a terminat audierea, ne-am ridicat toţi în picioare şi dl Dincă a plecat", a spus Claudiu Lascoschi în exclsuivitate la România TV, negând că ar fi existat vreun conflict. 

Tonel Pop a reacţionat imediat şi l-a acuzat pe Claudiu Lascoschi că minte. A urmat episodul aşa-zisei agresiuni din partea lui Gheorghe Dincă, când cei doi avocaţi s-au contrat în direct.

„S-a ridicat să iasă de la audiere şi a continuat pe şmecherii, se plimba ca la el acasă. Procurorul era la dispoziţia lui, nici nu spun. A venit, a trecut pe lângă dl Lascoschi şi s-a repezit la mine. Şi mi-a zis 'şobolanule, te omor'!. Dar ce au făcut ei? Au oprit camera când au văzut că începe treaba asta. Era programată asta, de Lascoschi, de procurori. EI cu asta se ocupă. Când eu nu pot face acte legale şi dna Obârşanu le-a spus că nu e legal ce se întâmplă acolo, i-au dat drumul lui Dincă", a spus Tonel Pop. 

Claudiu Lascoschi a încercat să închidă discuţia, şi a anunţat că "este clar că suntem toţi împotriva dlui Tonel. De asta se victimizează!", potrivit ROMÂNIA TV.

[citeste si]

 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel