Caz șocant într-un spital din România: fetiță cu fractură, bandajată de medic peste tricou

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
fetita_bandajata_peste_tricou
fetita_bandajata_peste_tricou

Un medic de la spitalul din Corabia este acuzat că a bandajat mâna unei fetițe de 4 ani peste tricou.  Totul s-a aflat după ce tatăl copilei a postat o fotografie cu fetița bandajată pe o rețea de socializare. 

După cazul bătrânului care a fost abandonat pe hol, în genunchi, și al femeii care a murit în curtea spitalului în timp ce aștepta să i se elibereze o scrisoare medicală, în atenția publică a intrat cazul unei fetițe care a fost bandajată de către un medic ortoped peste tricou. 

Fetița a fost bandajată de către un medic ortoped de la Spitalul din Corabia iar tatăl acesteia susține că medicul nu a știu cum să pună corect acest bandaj, micuța acuzând dureri și disconfort. Copilul a ajuns într-un final la spitalul din Slatina, unde i s-a pus alt bandaj care, conform părinților, nu o deranjează și îi ține mâna imobilizată corespunzător. 

Conducerea unității medicale se apără și spune că bandajul la copiii mici nu se pune direct pe piele. Tocmai din acest motiv medicul de gardă a recurs provizoriu la această metodă ajutătoare până când fetița urma să fie consultată de un medic ortoped. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel