Caz REVOLTĂTOR în Italia: un român care a obligat două tinere să se prostitueze a fost ACHITAT

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a fost achitat în Italia, deși era acuzat într-un dosar de proxenetism. El a exploatat două tinere, una dintre ele fiind chiar iubita sa. 

Cornel Eduard Ghiță, un român stabilit în Italia, a fost achitat de judecători într-un dosar de proxenetism. El era acuzat că a exploatat două tinere, una dintre ele fiind chiar iubita sa.

Potrivit publicației Il Resto del Carlino, tinerele erau exploatate în zona oraşelor Civitanova şi Porto Sant’Elpidio. Deși procurorii italieni au cerut doi ani de închisoare pentru român, el ar fi fost achitat pentru că s-au prescris faptele.

Cum proceda românul

 

Potrivit datelor prezentate în instanță, în 2012, Cornel Eduard Ghiţă ar fi început să exploateze două tinere românce în zona localităţilor Civitanova şi Porto Sant’Elpidio. El ar fi avut o relaţie cu una dintre ele şi, ulterior, sub ameninţări, ar fi început să o exploateze atât pe aceasta, cât şi pe o prietenă a acesteia.

Cele două tinere erau exploatate pe stradă, iar bărbatul le-ar fi urmărit în permanenţă, pentru a se asigura că acestea nu fug, dar şi pentru a colecţiona încasările.

Dacă protestau sau încercau să fugă, tinerele erau bătute şi ameninţate de un alt bărbat cu moartea. În cele din urmă, cele două femei au prins curaj şi au mers la poliție.

După un proces care a durat ani de zile, procurorii au cerut doi ani de închisoare cu executare pentru român, din cauza circumstanţelor agravante.

Însă verdictul magistraţilor italieni a venit ca o lovitură în plin pentru victime: românul a fost achitat pe motiv că faptele s-au prescris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel