Caz ȘOCANT. Un român a lovit VIOLENT o femeie, nervos că a pierdut la pacănele

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Capitală, a lovit o femeie de 51 de ani până s-a prăbuşit la pământ, nervos pentru că a pierdut la jocurile de noroc. Acesta a lovit şi trecătorii care au intervenit, iar poliţiştii au fost nevoiţi să recurgă la substanţe lacrimogene pentr a-l imobiliza.

„Nervos ca a pierdut la jocurile de noroc un bărbat de 40 de ani a snopit în bătaie un trecător şi a agresat mai multe persoane. Bărbatul, deosebit de agresiv, a fost interceptat de poliţiştii locali în centrul Capitalei şi a fost imobilizat", se arată într-o informare a Poliţiei Locale Bucureşti.

Scandalul s-a iscat luni, în jurul prânzului, la o sala de jocuri de pe Bulevardul Corneliu Coposu.

„Motivul: F.G – un bărbat de 40 de ani – pierduse la „păcănele". Nervos, acesta s-a răzbunat: a distrus aparatul electronic, apoi a ieşit în stradă, acolo unde a început să-i agreseze pe trecători. În piaţa Unirii o femeie de 51 de ani i-a căzut victimă. Agresorul a lovit-o până când aceasta s-a prăbuşit pe trotuar. Câţiva trecători au strigat dupa ajutor, dar au fost ameninţaţi sau chiar loviţi de către scandalagiu", explică Poliţia Locală Bucureşti.

Potrivit sursei citate, la câteva minute după agresiune, bărbatul a fost depistat pe baza descrierii martorilor oculari de o patrulă din cadrul Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti.

„Bărbatul a refuzat, însă, legitimarea, nu s-a oprit la somaţie şi i-a ameninţat pe poliţişti. Mai mult, findcă bărbatul chiar a încercat să-i lovească pe agenţii din patrula P.L.M.B, s-a recurs la folosirea substanţelor iritant lacrimogene. După încătuşare, F.G a fost condus la sediul Poliţiei Locale Bucureşti în vederea identificării şi, apoi, a fost condus la sediul Secţiei 10 Poliţie pentru continuarea cercetărilor", mai precizeză poliţiştii.

Femeia lovită a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, pentru îngrijiri medicale, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel