Caz INCREDIBIL la Vâlcea: Doi tineri lăsaţi să moară de un martor care a văzut accidentul şi nici măcar nu a sunat la 112. Poliția l-a ARESTAT

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Victimele unui accident rutier, lăsate să moară de un martor (Foto: gazetavalceana.ro)
Victimele unui accident rutier, lăsate să moară de un martor (Foto: gazetavalceana.ro)

Caz incredibil în Vâlcea: doi tineri au murit, după ce mașina în care se aflau s-a lovit violent de un copac. Cei doi poate ar fi avut șanse de supraviețuire, dacă martorul la acest accident ar fi încercat să-i ajute sau ar fi sunat la 112. Bărbatul a plecat pur și simplu. 

Accident s-a petrecut duminică dimineață, în comuna Măciuca, satul Botorani. Şoferul a pierdut controlul volanului, moment în care mașina a ieșit în afara părții carosabile, a intrat într-un copac, apoi s-a răsturnat în afara părții carosabile. 

În urma cercetărilor, organele de cercetare penală au constatat prezența unui bărbat care a asistat la accidentul rutier de la Măciuca, şi care nu numai că nu le-a acordat victimelor primul ajutor, ci nici nu a anunţat evenimentul la 112, lăsându-le să moară. Oamenii legii au reuşit să-i dea de urmă însă, iar martorul a fost reţinut, potrivit publicației locale Gazeta Vâlceană.

“Polițiștii au identificat un bărbat de 38 de ani, din comuna Măciuca, care în noaptea de 13/14 martie a.c., deși ar fi luat la cunoștință de producerea  evenimentului rutier, nu ar fi acordat ajutor victimelor și nici nu a anunțat organele abilitate de producerea accidentului.  

La data de 17 martie a.c., în urma probatoriului administrat, organele de cercetare penală au dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Bărbatul urmează a fi prezentat magistraților pentru dispunerea de măsuri legale” – precizează IPJ Vâlcea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel