Cauza morții lui Costin Mărculescu. Ce s-a descoperit la autopsie. Ultimă oră

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Veste şoc în lumea mondenă. Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort, miercuri noapte, în apartamentul în care locuia în Bucureşti.

Potrivit raportului preliminar de la INML, Costin Mărculescu a suferit un infarct cardio respirator acut. 

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în apartamentul în care locuia singur. Prietenii lui au fost cei care au alertat autorităţile după ce o vecină i-a anunţat că s-a spart o ţeavă în locuinţa sa, de la etajul 8, şi a inundat mai multe apartamente.

Poliţiştii secţiei 12 au fost cei care au preluat apelul la 112 şi s-au deplasat la locuinţa actorului din sectorul 3. Acolo după ce au stat de vorbă cu vecinii au chemat în ajutor echipaje de la pompieri şi Smurd.

Înăuntru, temerile apropiaţilor că ceva rău s-a petrecut s-au adeverit: trupul neînsufleţit al lui Costin Mărculescu zăcea în baie. Cazul a fost preluat imediat de Biroul morţi suspecte al Serviciului Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei.

 

Anchetatorii bănuiesc că în timp ce actorul se pregătea să facă o baie ar fi suferit un infarct

 

La prima vedere, anchetatorii bănuiesc că în timp ce actorul se pregătea să facă o baie ar fi suferit un infarct sau un accident vascular cerebral.

Această pistă pare cea mai credibilă, pentru că fosta iubită a actorului a susţinut că acesta ar fi avut probleme cu inima.

Misterul despre felul în care şi-a găsit sfârşitul Costin Mărculescu va fi lămurit de medicii legişti care efectuează necropsia. Tot ei vor spune clar şi când a murit acesta, pentru că vecinii şi prietenii cred că decesul ar fi survenit în weekend, după ce actorul şi-ar fi scos câinele la plimbare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel