Cătălin Moroșanu, ales consilier județean la Galați din partea PNL

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
catalin_morosanu
catalin_morosanu

Cătălin Moroșanu a intrat în politică și a obținut un loc de consilier. Supranumit și ”Moartea din Carpați”, acesta a candidat pentru o poziție la Consiliul Județean Galați din partea PNL. Conform numărătorii parțiale a voturilor, Cătălin Moroșanu este ales deja consilier, scrie presa de la malul Dunării. În urma acestor estimări, PSD ar obţine 15 mandate de consilieri, PNL – 6, USR – 4, PACT – 2.

Cătălin Moroşanu a recunoscut, în campania electorală, că modelul său politic este I.C. Brătianu. ”Mi-a plăcut foarte mult de I.C. Brătianu, nu de Ionel I.C. Brătianu, de I.C. Brătianu, primul Brătianu. Mi-a plăcut foarte mult că omul a făcut foarte multe lucruri pentru România modernă. El a fost un mic boieraş, şi-a vândut la un moment dat casa de la Florica, ca să facă politică şi să construiască România. A făcut foarte multe sacrificii. Are şi o statuie acum pe faleză în Galaţi. E chiar o poveste impresionantă cu statuia respectivă. Gheorghe Gheorghiu-Dej în anul 1947 a dat-o jos, după aia a fost ţinută într-un grajd”, a declarat, înainte de alegerile locale, Moroşanu, transmite prosport.ro.

Candidatul la Consiliul Judeţean Galaţi a prezentat proiectul pe care vrea să-l pună în aplicare: ”Este vorba de înfiinţarea de câte un club sportiv şcolar în fiecare comună din judeţul Galaţi, dar fiecare comună va avea specificul ei sportiv. În momentul când se înfiinţează aceste cluburi sportive şcolare, vor fi finanţate de către Consiliul Judeţean, deci clar că va fi un buget anual pentru chestia asta. Sportivii care vor câştiga medalii de aur la nivel naţional vor avea şi un fel de bursă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel