Cîrstoiu nu se retrage din cursa pentru București. ”E o luptă pentru sănătatea orașului”

Cristina Iacob |
Data publicării:
Medicul Cătălin Cîrstoiu (Foto: Agerpres)
Medicul Cătălin Cîrstoiu (Foto: Agerpres)

Candidatul PSD - PNL la alegerile pentru Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a reiterat vineri că nu are de gând să se retragă din cursa electorală.

Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al PSD - PNL pentru Primăria Capitalei, a respins zvonurile privind o posibilă retragere din cursa electorală, afirmând că este determinat să ducă lupta până la capăt. Candidatul a subliniat că este conștient de încercările unor "grupuri de interese" de a discredita campania sa, dar că nu va ceda și va continua să candideze pentru sănătatea orașului.

”Sunt într-o cursă și merg până la capăt” 

 

"Nu mă retrag din nicio cursă și vreau să le spun acelor grupuri de interese care alimentează public o astfel de informație să-și vadă de treaba lor. Eu înțeleg că le e teamă, dar eu nu am să fac treaba aceasta. Eu sunt într-o cursă și merg până la capăt. Nu mi-am abandonat niciodată o luptă cu viața unui om, acum e o luptă pentru sănătatea orașului, sunt candidatul PSD - PNL și așa vom merge", a transmis Cîrstoiu.

Întrebat despre strategia sa pentru a-i învinge pe principalii săi rivali, Cristian Popescu - Piedone și Nicușor Dan, care se bucură de o poziție mai bună în sondaje, Cîrstoiu a subliniat că vede competiția ca pe un efort de a aduce schimbări în Capitală, nu ca pe un război împotriva celorlalți candidați.

"Eu îmi transmit mesajul către cetățeni, eu nu o văd ca pe un război, ca pe o luptă, nu mă războiesc cu cetățenii acestui oraș, nu mă lupt cu cetățenii acestui oraș. Din punctul meu de vedere, eu îmi transmit mesajul, al unui om care chiar vrea să schimbe ceva în Capitală", a explicat el. "Pe 9 iunie mă veți felicita", a completat Cătălin Cîrstoiu.

El a dezvăluit că are în plan un program elaborat de specialiști în diverse domenii, menit să abordeze cele mai importante probleme ale orașului. Acest program va fi supus dezbaterii publice, pentru a obține feedbackul cetățenilor.

"Este un program pentru București, făcut în baza opiniei pe care o am de la oamenii care sunt experți în domeniile lor de activitate. Vom face niște mese rotunde cu echipele din fiecare domeniu, pentru că vrem să facem o lansare în dezbatere publică, în care partenerul nostru va fi media, în așa fel încât să validăm dacă opinia noastră este corectă pentru Capitală", a detaliat Cîrstoiu.

Averea candidatului 

 

Candidatul PSD - PNL a subliniat că toate activele sale sunt trecute în declarația de avere, iar el nu are nimic de ascuns în privința afacerilor sale personale.

"Eu, de 20 de ani, împreună cu soția mea, am muncit de ne-au sărit capacele ca să ne construim o reputație, un renume profesional și să facem bine. Dacă astăzi sunt unii interesați să transforme munca unor oameni într-un subiect de dezbatere publică, e treaba lor. Eu nu am încălcat nicio lege și, până la urmă, hai să ne lămurim, e bine să fii fără un ban în buzunar și să te duci într-o funcție publică pentru alte interese sau e bine să te duci că ești convins că poți să faci ceva în plus, necontând acest aspect", a declarat el.

În final, Cîrstoiu a discutat despre importanța promovării produselor alimentare românești și a exprimat dorința sa de a susține producătorii locali în Capitală, relatează Agerpress. 

"Eu vreau să văd produse românești și în piețe și cred că ăsta va fi un punct major al programului nostru - de a stimula producătorii să vină cu produse în piețe, cu produse autentice", a concluzionat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel