Case la 1 euro pentru românii din diaspora, propunerea AUR pentru a-i convinge să se întoarcă în țară

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un lider AUR a făcut o propunere inedită pentru a-i convinge pe românii din diaspora să revină în țară: case la doar 1 euro, gata racordate la gaze. 

George Simion, co-președinte AUR, propune acordarea de case la doar un euro pentru românii din diaspora care vor să se întoarcă acasă. Mai mult, imobilele ar trebui și să fie racordate la gaze.  

”De preferat ar fi ca o mare parte din românii din diaspora să se întoarcă în țară. Suntem însă conștienți că oamenii nu se vor întoarce atât timp cât nu vor avea sentimentul că pot duce o viață acceptabilă în România” a declarat deputatul, conform publicației inpolitics.ro.

"Așadar, deși pare paradoxal, unul din lucrurile pe care le putem face pentru românii din diaspora este să îmbunătățim situația din România. Când oamenii vor simți că pot avea parte de educație, sănătate și oportunități economice în România, vor lua în serios ideea reîntoarcerii sau a rămânerii în țară.

Când ai condiții normale în spitale și îți este răsplătită munca cu mai mult de 1390 de lei – fluturaș de salariu al unui fochist de la mina Livezeni – caz concret văzut de mine în campanie – apoi poți să faci programe naționale cum ar fi case la 1 euro pentru cei repatriați, racordate în mediul rural la gaze. Doar avem din plin în Marea Neagră, nu?”, a mai spus George Simion.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel