Carmen Dan, ironii la adresa jurnaliștilor: Sunt un pic îngrijorată, că ați stat mult timp în soare și nu aș vrea să vi se întâmple nimic rău

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Comportamentul ministrului de Interne rămâne la fel de neadecvat, de la începutul mandatului până acum. Răspunsuri obraznice, un tupeu de mahala, o agresivitate ieșită din comun și jigniri pe bandă rulantă. Oricine a fost împotriva modului în care a coordonat ministerul s-a ales cu epitete.

De astăzi, ministresa a adăugat la comportamentul neadecvat funcției pe caare o deține și ironizarea jurnaliștilor.

Întrebată ce se întâmplă cu desecretizrea raportul întocmit de Ministerul de Interne pe tema modului în care au fost organizate alegerile europarlamentare și referendumul în Diaspora, ministrul a spus că ea este o ființă care nu rămâne datoare niciodată, adică tradus într-un limbaj civilizat ar însemna că va face public raportul sau își va plăti niște polițe? Oricium ar fi, un răspuns neacademic, potrivit pentru o discuție pe uliță, nu în fața unui minister.

”Sunt un pic îngrijorată, că ați stat mult timp în soare și nu aș vrea să vi se întâmple nimic rău”, le-a spus Carmen Dan reporterilor.

Într-o țară europeană, astefel de indivizi nu trec de filtrele paridelor pentru a ajunge în funcții politice, darămite să devină demnitari ai unui stat. În România, nivelul este atât de jos încât politicieni precum Carmen Dan sunt puși cu mâna în funcții importante, pentru a fi mai ușor de manevrat.

[Citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel