Carmen Dan a vorbit cu Liviu Dragnea, de ziua lui: „Am regăsit același om puternic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Fostul ministru de interne Carmen Dan a mărturisit că a vorbit miercuri cu Liviu Dragnea, miercuri, când a fostul președinte PSD a împlinit 58 de ani: „Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze”.

Carmen Dan a postat, pe Facebook, miercuri seara, că „niciodată nu e prea târziu pentru un gând, o vorbă sau o întâlnire, mai ales când e vorba despre oameni care au ales să facă bine atâtor semeni” și vorbește despre ea ca fiind, pentru mulți, „omul lui Liviu Dragnea”.

„Niciodată nu mi-a fost rușine de o astfel de etichetă, cu atât mai puțin pentru faptul că am lucrat alături de Liviu Dragnea mulți ani de zile. De altfel, dacă mă raportez strict la ultimii 4 ani și mă uit în rândurile colegilor mei din PSD (partid pe care nu l-am părăsit, așa cum citeam zilele trecute în presă), îmi este foarte greu să nu identific . Pentru a nu detalia, spun doar că și atunci președintele partidului își dădea OK-ul final pe listele parlamentare și mă întreb acum dacă nu cumva parlamentarii PSD actuali nu erau în egală măsură oamenii lui Dragnea în decembrie 2016? Chiar și cei care astăzi au funcții de conducere. Vremurile se schimbă, oamenii se schimbă, dar viața merge înainte. Și cel mai important cred că este să nu regreți nimic din ce ai făcut, ci doar să înveți continuu”, scrie Carmen Dan, pe Facebook.

 

Carmen Dan: „Am regăsit același om puternic și semeț”

 

Fostul ministru de Interne din guvernarea PSD spune că acestea sunt doar o parte din gândurile pe care, miercuri, a ținut să le împărtășească cu Liviu Dragnea, în ziua când fostul lider PSD, în prezent, în închisoare, a împlinit 58 de ani. Carmen Dan spune că a făcut acest gest miercuri, pentru că și anul acesta, ca și în ultimii 20 de ani a ales să fie „aproape, atât cât s-a putut, de omul Liviu Dragnea, căruia i-am urat mulți ani cu sănătate, alături de cei dragi”.

„Am regăsit același om puternic și semeț, pe care cei care îl hulesc astăzi și îi pronunță numele în șoaptă, nu mai pridideau să-l complimenteze, mai ales în această zi”, mai scrie Dan.

Liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat, în 27 mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel