Carmen Avram, despre lozinca „PSD, CIUMĂ ROȘIE”: „E pentru fix acea lume care habar nu are”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Carmen Avram, candidata aflată pe poziția a doua a listei PSD pentru alegerile europarlamentare, spune că PSD este „ciuma roșie” pentru „fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul”.

Întrebată despre lozinca „PSD, ciump roșie", Carmen Avram spune: „Nu cred că pentru „multă" lume. Cred că, din fericire, pentru puțină lume. E fix acea lume care habar nu are nici ce a fost comunismul, nici că sintagma „ciuma roșie" este de sorginte nazistă și că a fost folosită intens de propagandiștii lui Hitler. Apropo de citit...

Cât despre „imaginea corupției", faptul că PSD e singurul „beneficiar" al acestui atribut ține de un scenariu foarte bine conceput – trebuie să recunoaștem – și aplicat cu consecvență și îndârjire vreme de câțiva ani doar acestui partid. De parcă toate celelalte ar fi Albă ca Zăpada. Nici nu-mi trece prin cap să neg că România are corupție. Ce vreau să spun e că și alte țări au, cam la fel de multă, iar împărțirea între bunii și răii pământului e maniheistă, complet nerealistă și extrem de periculoasă.

A fost, din păcate, un scenariu clasic de manipulare – discreditarea unei singure tabere, pentru câştigul celeilalte. Dacă o să ne uităm cu atenție și fără părtinire asupra anilor în care nu a guvernat PSD, o să vedem că s-au produs furturi uriașe și monstruozități care au schimbat tragic România, despre care însă nu vorbește nimeni. Nici măcar justiția”, într-un interviu acordat Q Magazine.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel