Cântăreața Nastya Kamensky a lansat videoclipul unei piese despre războiul din Ucraina: „În fiecare zi doare din ce în ce mai mult” - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Cântăreața Nastya Kamensky a lansat videoclipul unei piese despre războiul din Ucraina
Cântăreața Nastya Kamensky a lansat videoclipul unei piese despre războiul din Ucraina

Cântăreața ucraineană Nastya Kamensky a lansat, marți, un videoclip pentru piesa „I am Ukraine”. Noul videoclip arată imagini din războiul din Ucraina, bombardamente, incendii și case distruse în urma atacurilor din cele 20 de zile de invazie rusă.

Nastya Kamensky a postat și un mesaj în care se arată încrezătoare că „această vărsare de sânge se va încheia și ucrainenii vor trăi și mai bine decât înainte”.

„Ucraineni! În fiecare zi doare din ce în ce mai mult, dar vom îndura totul! Suntem puternici! Eu sunt Ucraina, noi suntem Ucraina”, a semnat Kamensky în videoclip.

Acum câteva zile, Nastya Kamensky a făcut apel către ruși și i-a îndemnat să oprească războiul din Ucraina.

Rusia interzice concertele artiștilor ruși și ucraineni care s-au opus războiului din Ucraina: pe „lista neagră” a rușilor sunt incluși 22 de artiști, scrie  zdg.md 

 

Vedete ruse și ucrainene care au vorbit despre războiul din Ucraina 

 

În Rusia, organizatorii de evenimente mondene au început să interzică invitarea, la concerte, a vedetelor ruse și ucrainene care au vorbit despre războiul din Ucraina și și-au manifestat dezacordul în legătură cu invazia din Ucraina, transmite Unian.

Pe „lista neagră” a Federației Ruse în acest sens au fost incluse până acum 22 de artiști, printre care și vedete ucrainene care l-au condamnat pe președintele rus Vladimir Putin pentru vărsarea de sânge din Ucraina.

Lista cu numele celor 22 de artiști a fost publicată pe canalul de Telegram „ Agenție”.

Potrivit publicației, unele vedete ruse au început să își asume obligația să nu urce pe scenă cu simboluri ucrainene și să nu vorbească despre invadarea agresivă a Ucrainei de către Rusia, la 24 februarie curent.

Numele vedetelor ucrainene cărora li s-a interzis să cânte în Federația Rusă: Ivan Dorn, Max Barskikh, Nadya Dorofeeva, Potap și Nastya Kamensky, Svetlana Loboda, Vera Brejneva,
Monatik, Alekseev, Okean Elzy, Odin în canoe, Nerves.

Vedete ruse cărora li s-a interzis să cânte în Federația Rusă: Maxim Galkin, Valery Meladze, Boris Grebenshchikov, rapperii NoizMS și Oxxxymiron, Casta, Anacondaz, Krovostok, 2Mashi.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de NK | Nastia Kamenskykh (@kamenskux)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel