Când vine următorul cutremur puternic în România? Gheorghe Mărmureanu, anunț ferm după dezastrul din Turcia

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Când vine următorul cutremur puternic în România? Fostul director al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului a declarat ă România se apropie cu pași repezi de un seism important.

Din fericirea, cutremurul devastator din Turcia nu are legături prea multe cu țara noastră. Mărmureanu a transmis oamenilor să stea liniștiți, în ciuda magnitudinii și impactului pe care l-a avut seismul de la Izmir.

De asemenea, acesta a mai explicat că seria de cutremure din Vrancea nu este una care să impacienteze. Din contră, aceste seisme fac bine pentru că eliberează un surplus de energie.

„Seria este aproape terminată. Nu e niciun fel de problemă, să știți că e bine să avem acest tip de cutremure. Ele nu sunt periculoase. Trebuie să știți și să intre bine în sufletul oamenilor că niciodată cutremurele din Turcia și din Grecia care au loc la adâncimi diferite, ele n-au nicio tangență cu România.

Cutremurele din Turcia și din Grecia, atenție, nu ne afectează pe noi. Noi nu primim energie din partea asta, avem altele”, a spus Gheorghe Mărmureanu, potrivit Fanatik.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel