Când va ieși Liviu Dragnea din închisoare. Ar putea prinde revelionul acasă

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Liviu Dragnea ar putea ieși din închisoare până la finalul anului 2021. Liberarea condiționată, în condiții ideale pentru fostul șef PSD ar putea surveni în luna octombrie.

 

Liviu Dragnea a fost condamnat pe data de 27 mai 2019, la trei ani și jumătate de închisoare, astfel că foarte curând se vor împlini doi ani de detenție. 

Conform legislației, Dragnea ar avea voie să fie liberat condiționat după ce a efectuat două treimi din pedeapsă. Așadar, conform calculelor, termenul liberării s-ar împlini în luna octombrie a acestui an. 

Liviu Dragnea a efectuat însă și numeroase zile de muncă la atelierul auto de la Rahova, astfel că i-ar putea fi redusă pedeapsa cu o perioadă de maximum trei luni, astfel că până la finalul verii este posibil ca avocații fostului președinte PSD să încerce să-i obțină eliberarea din penitenciar. Presiunea publică și mediatizarea cazului ar putea însă să-i îngreuneze viața lui Dragnea, însă totul va depinde de judecători. 

Totuși, Dragnea a fost sancționat pentru interviul dat la Realitatea TV fostei consiliere Anca Alexandrescu în luna iunie a anului trecut, astfel că judecătorul de liberare condiționată va lua în calcul toate aspectele. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel