Canada. Cum a ajuns VIRALĂ o imagine cu un ROMÂN dormind la muncă (FOTO)

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

O imagine cu un bărbat care doarme și colegii săi adunați în jur pentru o fotografie de grup a devenit virală pe rețelele de socializare sub titlul ”Un bărbat a suferit un atac de cord la locul de muncă, în timp ce colegii săi se adună pentru un selfie”.

Bărbatul din fotografie este Eduard Paraschivescu, un român stabilit în Montreal, Canada. Într-un interviu pentru Huffington Post, el povestește că a fost făcută în 2016 în a doua lui zi de muncă într-o companie de IT – Gsoft din Canada.

(w670)

Imaginea originală a fost postată pe Reddit în 2016 și, chiar dacă a fost ștearsă la scurt timp după postare, a devenit foarte repede virală deoarece sute de internauți au folosit Photoshop-ul pentru a alătura fața lui unor personaje celebre sau în secvențe din filme sau tablouri.

(w670)

Paraschivescu, care potrivit paginii lui de Facebook este original din Botoșani, dar trăiește în Montreal, a declarat pentru Huffington Post că a fost diagnosticat cu anemie, ceea ce face să adoarmă foarte repede, scrie Libertatea.

(w670) 

Imaginea a reapărut în 2019, după ce a fost postată pe iFunny cu titlul, „Un bărbat a suferit un atac de cord și moare la serviciu în timp ce colegii se adună și își fac poză crezând că dormea".

(w670) 

Informația este însă falsă scrie heavy.com, care amintește de imaginea din 2016 și prezintă câteva dintre fotografiile realizate atunci cu Photoshop.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel