Campanie marca PSD: "USR-Plus suprataxează fasolea pentru eliminarea pârțurilor"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

În ziarul de propagandă al PSD distribuit de Poșta Română împreună cu pensiile se regăsește și un sondaj "urât mirositor". 

PSD a demarat o campanie acidă la adresa celorlalte partide înscrise în competiția pentru alegerile europarlamentare. În ziarul de propagandă pe care pensionarii l-au primit prin Poșta Română, apar unele mesaje ridicole de campanie ale social democraților.

Unul dintre acestea a fost semnalat de Răzvan Exarhu, realizatorul matinalului de la postul de radio Rock FM.

"Sondaj urât mirositor! Într-un ziar de propagandă PSD, pe care pensionarii l-au primit de la angajații Poștei Române împreună cu pensia, apare un sondaj de opinie ce conține întrebarea: "În ce măsură sunteţi de acord cu propunerile USR – Plus cu o suprataxă la fasole pentru reducerea pârţurilor care ar polua prea mult aerul?".

#MorningGlory se implică și întreabă: de ce sunt marginalizate regimurile raw-vegane pe bază de tije de țelină, varză, anghinare sau telemea de caju de la sibieni", este mesjaul jurnalistului, care posteaza și o fotografie.

 (w670)

Amintim că pliantele PSD vin "la pachet" cu pensiile. Potrivit Realitatea TV, valoarea contractului în baza căruia Poşta Română distribuie astfel de materiale ar fi de aproape 1 milion de lei.

 [citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel