186 de câini adoptați online în perioada 1 aprilie - 15 mai

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor (ASPA) Bucureşti anunţă că în perioada 1 aprilie - 15 mai au fost adoptaţi online 186 de câini.


"ASPA s-a adaptat rapid la situaţia creată de pandemia de COVID-19 şi a mutat adopţiile în mediul online. 186 de câini au fost adoptaţi online din cele trei centre ASPA, în perioada 01.04.2020 - 15.05.2020", a anunţat instituţia duminică, într-o postare pe Facebook, potrivit Agerpres.

ASPA menţionează că programul de adopţii online a fost foarte apreciat şi că intenţionează să îl menţină.

Procesul presupune trei paşi: alegerea unui câine de pe paginile de Facebook ASPA Pallady, ASPA Bragadiru, ASPA Mihailesti, precum şi un apel telefonic pentru informaţii/poze/video suplimentare şi rezervare; trimiterea actelor necesare adopţiei pe adresa de email a centrului în care se afla câinele ([email protected], [email protected], [email protected]); un echipaj ASPA va aduce câinele gratuit la casă persoanei ca doreşte să îl adopte.

Persoanele care doresc să interacţioneze cu câinii înainte de adopţie sunt aşteptate în centrele ASPA începând de luni. Accesul va fi permis persoanelor care poartă mască de protecţie şi a căror temperatură corporală, măsurată la intrarea în centre, nu depăşeşte 37,3 grade Celsius, iar discuţiile vor fi purtate de la o distanţă de minimum doi metri. Suprafeţele atinse frecvent vor fi dezinfectate constant, menţionează sursa citată.

Câinii sunt microcipaţi, sterilizaţi, vaccinaţi şi deparazitaţi, iar adopţia este gratuită.Conform sursei citate, adoptatorii au primit şi un sac de hrană de 20 de kilograme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel