Cadavrul unui român, ținut timp de o săptămână într-o rulotă. Nimeni nu a venit să îl ridice: „Miroase îngrozitor, dar nu e o prioritate pentru ei“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român de aproximativ 70 de ani a murit de aproape o săptămână într-o rulotă din Aghireșu, județul Cluj, parcată pe un teren din zona școlii din localitate. Vecinii s-au alertat după ce nu l-au mai văzut pe bătrân de câteva zile și au simțit miasme groaznice venind dinspre acel loc.

Un bărbat din Aghireșu a murit de o săptămână și nu ridică nimeni cadavrul. Vecinii s-au alertat pentru că nu l-au mai văzut pe bătrân de câteva zile și în plus mirosul a devenit de nesuportat. 

„S-a stabilit într-o rulotă în spatele casei noastre. Stă acolo din primăvară. El a fost la pușcărie pentru omor, s-a eliberat și apoi a spart casele localnicilor. În cele din urmă s-a stabilit pe terenul familiei, în spatele casei noastre. De câteva zile miroase îngrozitor. Am chemat rudele lui, iar un nepot a fost până acolo și a lăsat ușa deschisă. Acum miroase și mai tare. Nepoții bătrânului sunt nepăsători

Am sunat la Primărie, la Poliție, dar nu e o prioritate pentru ei. Marți seara a fost acolo și Salvarea, dar au plecat pentru că era mort. 

De câteva zile am observat că nu mai umblă și i-am spus unui nepot să vadă de bunicul lui”, a relatat o vecină pentru Știri de Cluj.

Cadavrul unui român, ținut timp de o săptămână într-o rulotă

 

Potrivit sursei citate, abia astăzi, trupul neînsuflețit a fost ridicat în jurul orei 15.50. Angajații de la morgă cu greu s-u apropiat de rulota bărbatului mort, din cauza mirosului.

În acest caz a fost eliberat un certificat constatator al decesului de către medicul de familie. Surse locale au precizat că aparținătorii/familia nu ar fi ținut legătura cu persoana decedată, astfel că Primăria se ocupa cu ridicarea trupului bărbatului.

Conform certificatului de deces, moartea a fost una naturală, astfel că nu poate fi implicată poliția, fiind o problemă de competența autorităților locale, mai arată presa locală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel