Cadavrul unei tinere doctoriție, găsit CARBONIZAT sub un pod: A fost violată, stropită cu kerosen și arsă de vie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

O tânără de 26 de ani, medic veterinar, a fost răpită de pe stradă în timp ce mergea la serviciu, violată şi apoi arsă de vie de mai mulţi bărbaţi sub un pod dintr-un oraş din India.


 
 

O crimă îngrozitoare a zguduit întreaga lume. Descoperirea anchetatorilor este de-a dreptul macabră. Priyanka Reddy locuia în oraşul Shamshabad din India, iar miercuri dimineaţă mergea către locul de muncă, un spital de animale, cu o motocicletă.

În ultima conversaţie telefonică, tânăra de 26 de ani i-a spus surorii sale că îi este teamă şi i-a oferit detalii despre locul în care se afla.  Sora acesteia a declarat apoi anchetatorilor că în timp ce se îndrepta spre locul de muncă, victima a făcut pană la motocicletă, iar un grup de bărbați s-ar fi oferit să o ajute. Ceea ce a urmat este de-a dreptul îngrozitor.

Cu toate că era captivă, tânăra a reușit să o sune pe sora ei și să îi comunice că este „prinsă într-o zonă cu mai mai mulți bărbați și camioane parcate în apropiere0147, spunându-i ce s-a întâmplat şi că îi este teamă pentru viaţa ei.

Convorbirea telefonică s-a întrerupt brusc, iar autorităţile nu au reuşit să o localizeze pe tânără.  Ieri, trupul carbonizat al tinerei a fost găsit sub un pod din zona oraşului, iar ea a fost recunoscută de familie doar după un lanţ pe care îl purta la gât, notează RT.com.

„Bănuim că a fost udată cu kerosen și arsă”, a declarat un reprezentant al poliţiei. Potrivit presei din India, patru bărbaţi au fost arestaţi în legătură cu moartea tinerei şi vor fi puşi sub acuzare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel