Cadavrul în descompunere al unui român, găsit de pompieri după o explozie într-un bloc din Bihor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Locatarii evacuați vineri de autorități în urma exploziei unei butelii într-un bloc din localitatea Ștei, județul Bihor, se vor putea întoarce în locuințe. Reprezentanții Inspectoratului de Stat în Construcții au stabilit că structura de rezistență a imobilului nu a fost afectată.

O explozie puternică a zguduit, vineri după-amiaza, un bloc din Ştei. Din primele informaţii, explozia s-a produs la etajul patru al clădirii, iar pompierii militari sosiţi la faţa locului au găsit o persoană rănită, iar într-un alt apartament un cadavru, potrivit ebihoreanul.ro.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, explozia a fost anunţată la ora 17.15 şi s-a produs într-o locuinţă situată la etajul 4 al unui bloc de garsoniere din cauza unei butelii de gaz. "Explozia nu a fost urmată de incendiu, însă suflul a afectat 10 locuinţe din bloc", a declarat Camelia Roşca.

Totodată, în urma exploziei o persoană a fost rănită. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 ani care a suferit arsuri la membrele superioare şi căile respiratorii. "Acestuia i s-a acordat primul ajutor de către paramedici şi a fost predat echipajului medical din elicopterul SMURD, care îl va transporta la Oradea", a spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

De asemenea, pompierii au verificat toate locuinţele din bloc, găsind într-unul din apartamente un cadavru într-o stare avansată de descompunere. "Decesul acestei persoane nu are legătură cu explozia", a mai explicat Roşca.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel