Ca să scape de PUȘCĂRIE, un român s-a apucat să fabrice dovezi precum că era în Spania

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Vasile D a fost condamnat la 3 ani şi 10 luni de închisoare, cu executare, pentru furt calificat în formă continuată. Nemulţumit de pedeapsă, el a contestat pedeapsa, susţinând că nu a comis furturile atunci pentru că era în Spania atunci și a încercat chiar să aducă dovezi în acest sens.

Vasile D. a fost trimis în judecată pentru săvârşirea a trei infracţiuni de furt calificat. A furat 3 portofele, la câteva zile distanță, din mai multe mijloace de transport din Constanța, prejudiciind victimele cu sume cuprinse între 1700 - 1850 de lei.

Procurorii care i-au întocmit dosarul au prezentat în fața instanței dovezi. Astfel, infractorului i-au fost interceptate şi localizate convorbirile telefonice efectuate de pe un telefon mobil sustras de la una dintre victime. Probe la dosar au constituit şi fotografiile şi videoclipurile pe care hoţul şi le-ar fi făcut cu telefonul mobil sustras, dar şi contractul de la amanet al telefonului mobil.

Numai că Vasile D. nu vrea să accepte aceste probe. Nemulţumit de pedeapsa ce i-a fost acordată, a contestat măsura. El arată că nu a comis faptele pentru care a fost condamnat. Acesta explică faptul că în perioada când au fost comise faptele, el se afla în Spania, dovedind acest lucru cu actele de la vama Aeroportului Otopeni. Mai arată că la dosar se află acte care arată că el a primit bani din Spania, de la fratele său, ceea ce denotă că la data comiterii faptelor el nu se afla pe teritoriul României, potrivit Replica.

Instanța i-a respins însă contestația, așa că românul va trebui să își execute pedeapsa în închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel