Câți bani câștigă Tudorel Toader. Sumă impresionantă

Narcis Popa |
Data publicării:

Jurnaliștii de la Realitatea TV au studiat declarația de avere a lui Tudorel Toader și au calculat venitul total la care ajunge ministrul Justiției. 

Conform datelor oficiale, pentru prestația sa, Tudorel Toader încasează, anual, aproximativ 177.000 de lei de la Universitatea din Iași, 120.000 lei de la Ministerul Justiției și 70.000 lei de la CSM. În traducere, Tudorel Toader câștigă aproximativ 80.000 de euro anual. 

Tudorel Toader a fost timp de 10 ani judecător al Curții Constituționale din România până în 11 februarie 2016 când a fost ales prin vot rector al Universității „Al. I. Cuza". Din 2003 Tudorel Toader este profesor al Universității la Facultatea de Drept unde din 2004 până la preluarea mandatului de rector a fost decan.

De-a lungul carierei şi până în prezent, Tudorel Toader a fost în mai multe asociaţii sau societăţi care aveau ca domeniu de activitate cel juridic, precum Asociaţia Internaţională de Drept Penal, primind în 2012 Ordinul Naţional „Steaua României în grad de Cavaler din partea preşedintelui României de la vremea respectivă, Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel