Protest 10 august. C. T. Popescu: Nu e vorba de nicio DIASPORA

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

 Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că protestul din 10 august a fost numit eronat al diasporei. CTP speră ca sloganurile să fie îndreptate împotriva „pericolului principal care vine în acest moment din interiorul țării”: transformarea României într-o dictatură personală și de grup.

„Acest miting a fost denumit, așa s-a împământenit în presă, mitingul diasporei. Ceea ce mi se pare o eroare. Nu e vorba de nicio diasporă. E vorba de români, care sunt la fel de români fie că sunt în țară, fie că muncesc în străinătate. Asta mi se pare o miză foarte importantă, ca la el să participe atât români care se află în țară, cât și din străinătate”, a spus C.T. Popescu

„Orice protest împotriva încercărilor sistematice de suprimare a independenței justiției și retransformare a României, după 30 de ani, într-o dictatură personală, orice protest e binevenit. Dar cu condiția să nu se transforme în ceva ce poate fi folosit propagandistic tocmai împotriva ideii de protest”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel