Protest 10 august. C. T. Popescu: Nu e vorba de nicio DIASPORA

 Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi24 că protestul din 10 august a fost numit eronat al diasporei. CTP speră ca sloganurile să fie îndreptate împotriva „pericolului principal care vine în acest moment din interiorul țării”: transformarea României într-o dictatură personală și de grup.

„Acest miting a fost denumit, așa s-a împământenit în presă, mitingul diasporei. Ceea ce mi se pare o eroare. Nu e vorba de nicio diasporă. E vorba de români, care sunt la fel de români fie că sunt în țară, fie că muncesc în străinătate. Asta mi se pare o miză foarte importantă, ca la el să participe atât români care se află în țară, cât și din străinătate”, a spus C.T. Popescu

„Orice protest împotriva încercărilor sistematice de suprimare a independenței justiției și retransformare a României, după 30 de ani, într-o dictatură personală, orice protest e binevenit. Dar cu condiția să nu se transforme în ceva ce poate fi folosit propagandistic tocmai împotriva ideii de protest”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

15 aug 2018, 18:42 in Știri
Horoscop, joi, 16 august, 2018

  TOP STIRI CELE MAIIti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE | POLITICA COOKIES

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.26