Brexit. Se încing SPIRITELE în Marea Britanie, după vot. Boris Johnson: Cetățenii să DECIDĂ

Narcis Popa |
Data publicării:

Primul ministru Boris Johnson a fost clar, în cazul în care parlamentarii decid să voteze împotriva Guvernului său, marți, atunci cetățenii britanici vor trebui să decidă cine va negocia cu Uniunea Europeană în urma unor alegeri, a anunțat purtătorul de cuvânt al acestuia, potrivit Reuters.

"Premierul a fost foarte clar ... dacă parlamentarii vor vota în această seară pentru a arunca la gunoi poziția de negociere a Marii Britanii, pentru a preda puterea opoziției, că următorul pas logic pentru acest prim-ministru este ceva ce nu dorește ... alegeri", a anunțat purtătorul său de cuvânt.

"Atunci cetățenii britanici pot decide cine merge la Bruxelles pentru a lua această decizie", a precizat, repetând că, dacă parlamaentarii conservatori vor vota împotriva guvernului sau se vor abține, atunci vor fi expulzați din grupul partidului din Parlament.

Partidul Conservator din Marea Britanie, condus de premierul Boris Johnson, a pierdut marți majoritatea în Parlament după ce conservatorul Phillip Lee a demisionat din partid.

Premierul conservator Boris Johnson i-a cerut reginei Elizabeth a II-a suspendarea Parlamentului pentru a evita o decizie legislativă prin care să fie blocată ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fără niciun acord Brexit. Boris Johnson speră să reuşească astfel să retragă Marea Britanie din Uniunea Europeană în orice condiţii, inclusiv fără niciun acord Brexit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel